خوش آمدید

جستجو

تبلیغات





طب شفا بخش(قسمت اوّل)

    خواص سویق گندم

    سویق در طب اسلامی

    سویق چیست !؟

    انواع سویق در طب اسلامی

    خواص سویق

    طریقه شستن سویق

    نحوه ی مصرف سویق

    سویق چیست !؟

     سویق یک غذای یهشتی و هدیه جبرئیل برای بشر است . از ویژگی های سویق ارزان بودن، در دسترس بودن و خواص شگفت انگیز آن در تقویت بدن و درمان بیماری ها است. در این مطلب با طرز تهیه سویق، نحوه مصرف آن برای هر بیماری و دیگر نکات مهم آشنا می شوید.

    امام صادق علیه السلام:
    بهترین سحری شما، سویق و خرما می باشد.

    افضل سحورکم السویق و التمر.
    [المحاسن ج۲ ص۴۹۰]

    انواع پرکاربرد سویق در طب اسلامی:
    سویق گندم

    سویق جو

    سویق برنج

    سویق عدس

    سویق سیب

    سویق سنجد

    دیگر سویق ها:

    سویق گاورس

    سویق کنار

    سویق دانه انار

    سویق کدوتنبل

    سویق چیست؟
    در حالت عمومی سویق همان قاووت می باشد، مثل آرد نخودچی و قوتو کرمانی.
    ولی در طب اسلامی سویق عبارت از؛ تفت داده آرد برخی حبوبات، بدین صورت که مثلا آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، بعد از الک کردن آنها را با هم مخلوط می کنند. (سویق گندم)

    خواص سویق :

    امام صادق علیه السلام:
    سویق گوشت می رویاند و استخوان را محکم می کند.
    به کودکانتان در خردسالی سویق بدهید، چرا که گوشترا می رویاند و استخوان را محکم می سازد.
    -حتی برای مولود تازه سفارش نمودند.
    -مفید برای خانم باردار.
    -بهترین جایگزین فولیک اسید و قرص آهن
    – درون تب دار را از سویق پر کنید، ۳ بار شسته شود و آنگاه به او بدهید. (نحوه شستن سویق در ادامه مطلب)
    – سویق، صفرا را از تن، و بلغم را از معده، کاملا جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می کند.

    ۱-سویق چاق کننده ست و استخوان ساز ،

    ۲-خانم باردار مصرف کند فرزندش معلول بدنیا نمی آید .

    ۳-سویق جو یکی از درمانهای دیابت است.

    ۴- سویق با شکر برای کودکان مفید است و برای مردان مضر است.

    ۵-مقداری روغن زیتون روی سویق ریخته شود و مصرف شود افزایش جماع ، نازک کردن وزیباکردن پوست صورت (روغن فقط اضافه شود تفت داده نشود)

    ۶-با خرما ، شیر ،عسل هم میشود استفاده کرد.

    ۷-هضم کننده کله پاچه درصورتی که بعد از خوردن کله پاچه مقداری سویق خورده شود.

    ۸-سویق شسته شده برای تقویت ساق پا مفیداست و لازم (مناسب کسانی که نمیتوانند راه بروند ،فوتبالیستها ، شکستگی استخوان ، پوکی استخوان و…)

    فواید بسیاری دارد حتما حتما مصرف شود …

    %d8%b3%d9%88%db%8c%d9%82

     روایت می فرماید:

    خوب غذایی است سویق اگر گرسنه باشی تو رانگه می دارد و اگر سیر باشی غذایت را هضم می کند ،برای برسام (ورم پرده حجاب حاجز) مفید است و صالح برای آن است که غذای بیمار باشد

    گوشت را میرویاند

    و استخوان را محکم میکند

    و اگر کسی چهل روز از آن بخورد شانه هایش پر از نیرو میشود

    سودا و بلغم را از معده میکند
    و هفتاد نوع بلا را دفع میکند

    و مغز حیوانات را هضم میکند

    و شفای کسی است که آن را خورده .

    سه کف دست آرد بو داده اگر صبح ناشتا بخورند سودا و بلغم را میخشکاندو چیزی از آن باقی نمیگذارد

    و اگر پدر و مادر بخورند بچه آنها قوی میشود

    اگر سه بار شسته شود و از ظرفی به ظرفی ریخته شود تب را میبرد .

    آرد بو داده همراه روغن زیتون گوشت را میرویاند و استخوان را سخت پوست را نازک و بر باه می افزاید.



    این مطلب تا کنون 37 بار بازدید شده است.
    منبع
    برچسب ها : سویق ,مصرف ,گندم ,داده ,خواص ,میکند ,خواص سویق ,اسلامی سویق ,سویق گندم ,علیه السلام ,خانم باردار ,
    طب شفا بخش(قسمت اوّل)

تبلیغات


    محل نمایش تبلیغات شما

پربازدیدترین مطالب

آمار

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

تبلیغات

محل نمایش تبلیغات شما

آخرین کلمات جستجو شده

تگ های برتر